5. oktober 2005

Klar for avreise...

I morgen er den store dagen. Her er alt kaos. Ingenting er pakket, ingenting er klart. Og hodet mitt har ikke helt skjønt at vi skal reise heller. De siste avskjedene er tatt. Men jeg har kontroll på pass, vaksinasjonskort og flybilletter, og tvillingsøster Kristin skal kjøre meg til flyplassen. Og man har da hele natta til pakking. Sove kan en gjøre i grava…

Skal møte Bjarte, Silje og Kathrine, Vigdis og Helga og Per og Jon på Gardermoen i morgen tidlig. Vi skal være sammen de første dagene i Kampala før vi reiser hvert til vårt i Uganda og Tanzania. Også skal vi jo henge seks timer på Heathrow mens vi venter på flyet videre. Men, men. Tida flyr når man har det moro.

Dette blir siste innlegg jeg skriver fra Norge. Neste gang jeg lar høre fra meg her, er det med Afrikas røde støv under skosålene. Stay in touch. Skriv kommentarer og send mailer. Kanskje dukker jeg opp på msn fra tid til annen også. Vi får se. Har ikke full oversikt over internettmulighetene der vi skal være ennå. Men verden er ikke så stor som den engang var. Det er ikke umulig å holde kontakten selv om man er langt unna. Litt vanskeligere er det nok, men slett ikke umulig. Ha det bra alle sammen og ta godt vare på Norge mens jeg er borte. Vi sees igjen i mai.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei vennen!
Nå er vi i Beograd og kikker på bloggen din. Dette er litt artig! I dag har vi surra rundt i stor stil, dette kan bli bra. Kan like oss her! Byen ser hyggelig ut, folka er hyggalig, men ting er litt stressende og forvirrende. Litt annerledes enn på Hald. Kos deg i Uganda, og hils resten av gjenegen! Klem fra Tone og Ingunn.