29. oktober 2005

Kveldsstemning i Mbale

Jeg har kanskje nevnt det før, men Afrika er utrolig vakkert. Jeg går hjem fra byen, lørdag kveld. Sola er i ferd med å gå ned. Vesthimmelen gløder. Det er så mye himmel her. Himmel og fantastiske skyformasjoner. I øst setter kveldslyset himmelen i flammer. Mot nord brygger det opp til tordenvær. Varme, lyserøde glimt flammer opp med ujevne mellomrom. Det blåser en varm vind langs bakken. Rødt støv virvles opp overalt rundt meg. Det er ikke langt hjem, men jeg tar meg god tid. I Afrika er det ingenting som haster. Det er nesten mørkt når jeg kommer hjem, men det har ikke regnet i dag, så det er fortsatt varmt. Jeg blir sittende lenge foran huset og bare se på tordenværet mens dagen sakte forvandles til natt. I Akkurat nå, på dette stedet, er jeg hjemme.


(Oppdatert 04.03.2009)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det høres fantastisk ut! Nyt det til det fulle vennen!