16. april 2006

Which way to go?


Arkivfoto
Ja, så har man slengt av gårde en søknad til samordna opptak. Men ikke vet jeg hva det skal bli av meg til slutt. Det kanskje aller snodigste med hele affæren er at det har dukket opp et studium i Bergen øverst på søknaden min. Hva betyr så dette? Skal den unge Oslo-patrioten gå i eksil over fjellet i to år? Har han fått heteslag? Eller skyldes det kanskje en Knudsen og Ludvigsen-sang jeg fant på iPoden min her om dagen (lurer på om den stammer fra PCen til Per)? Den går som følger: «E ve te Bergen, ve te Bergen me de samme / Der har e de som fisken i vannet / Vått og kaldt og breiflabb over alt» Den som lever får se.

Nok et arkivfoto... Er dette byen for en som meg?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Komme med Kina bilde sånn midt inni her da! Koselig å se gode minner igjen!!
Tilbake på Hald er alt ved det gamle, sånn bortsett fra at dere fra Act Now ikke er her. Men vi koser oss vi som er her.
Har forresten kommet til en konklusjon; det er Act Now som rangler. Her er det plutselig tomt i peisestua før klokken har blitt tolv... Får se om det endrer seg når dere kommer tilbake, eller om man rett og slett trenger mer søvn nå enn i høst.
Nyt den siste tiden maks, også sees vi plutselig på Hald!

Sheta sa...

Hehe. Skal prøve å få en forandring på det, ja. Men det ser stygt ut for øyeblikket. Her i Afrika er jeg som regel skutt sånn i ellevetida... Håper det er en Afrika-ting, og at jeg ikke har pådratt meg sovesyke eller noe annet eksotisk.

Anonym sa...

Kjaera Kjetil! (nei, England har ikke alle bokstavene man trenger!) Hvis du ender opp med aa dra til Bergen maa du gi meg beskjed fluxens. Har venner der som kan ta imot deg og kanskje tilogmed bidra med aa finne et sted aa bo, kjempeok folk som jeg vet du vil like ogsaa. Saa vet du det, hvis du trenger det.
Elisabeth