18. januar 2006

Changing lives and hairstyles pt. 2


Hva i all verden er dette? En kreftpasient nylig utskrevet fra Radiumhospitalet? En nyinnsatt forbryter i Luzira-fengselet? Har staben på CRO innført tvungen avlusning av personalet?

Neida. Det er bare Kjetil som har vært hos barbereren og klipt seg African style. En halv time i stolen med sauesaks - intet mindre. Har fått flere positive kommentarer på det også. Favoritten så langt er «You look smart! I give you my sister!»"

4 kommentarer:

Hanna Hvattum sa...

You look smart, I give you my brother!! Eller er det kanskje ikke så fristende? :) Gøy å følge med, Kjetil! Og jeg syns du var kul på håret. Jeg kjente deg nesten ikke igjen, så anderledes var det!

Klem fra Hanna

Anonym sa...

Godt å "se" deg, sånn i det hele tatt! :-)

Sheta sa...

Nei, ikke så veldig fristende, tror jeg. Den kommentaren jeg har likt minst så langt, er forøvrig "you look under sixteen". Har valgt å sette mer lit til den første... I Afrika må vi forøvrig tørke klea våre sjøl...

Anonym sa...

Heisann tvilling!! Ja det må jeg si. du har virkelig slått til her!! Jeg syns du var fin jeg... Kan gjerne holde det ved like for deg når du kommer hjem:) Håper alt er bra med deg. her har vi en halv meter snø og sitter foran peisen for å ikke fryse. så kos deg i varmen!! KLem fra søster!